Organizatorem konkursu jest Dom Kultury w Pilźnie w partnerstwie ze Stowarzyszeniem "Zawisłocze Pilźnieńskie" w Mokrzcu Konkurs jest realizowany z projektu w ramach Funduszu Promocji Produktu Regionalnego/Tradycyjnego/Ekologicznego -NGO, JST
Nadsyłanie przepisów do dnia 22.02.2013r. rozstrzygnięcie konkursu czerwiec 2013r.
Konkurs adresowany jest do osób pełnoletnich zamieszkałych na terenie Gminy Pilzno.
Przystąpienie do konkursu następuje poprzez dostarczenie do siedziby organizatora, Dom Kultury w Pilźnie, ul. Węgierska 30, 39-220 Pilzno osobiście lub drogą pocztową przepisu(ów), danych osobowych i teleadresowych dnia 22.02.2013r. w kategoriach:
Uczestnik może wziąć udział w wszystkich lub dowolnej kategorii.
Ilość przepisów w danej kategorii nieograniczona.
Komisja konkursowa wyłoni zwycięzców w każdej kategorii.
Przyznane zostaną po trzy miejsca w każdej kategorii.
Nagrodzone potrawy zostaną opublikowane w publikacji książkowej.
Organizator zastrzega sobie prawo do publikacji nadesłanych przepisów.
Decyzje komisji konkursowej są ostateczne i nie przysługuje od nich odwołanie.
Z posiedzenia komisji konkursowej zostanie sporządzony protokół.
Szczegółowe informacje udzielane są pod numerem telefonu 14 6721 027, za
pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem dkpilzno@poczta.fm
lub w biurze organizatora:
39-220 Pilzno, ul. Węgierska 30.